U kunt bij ons terecht voor deskundig advies en begeleiding bij het inrichten van de werkomgeving in kantoren, zorginstellingen, scholen of overheidsgebouwen. Bij nieuwbouw, renovatie of verhuizing betreft dat meestal het gehele kantoor of gebouw, maar wij helpen u net zo graag bij de inrichting van één of meer afzonderlijke ruimten.


Uitgangspunt voor onze werkzaamheden vormt de inventarisatie van eisen en wensen met betrekking tot de aanwezige ruimten, waarbij wij tevens rekening houden met mogelijke toekomstige ontwikkelingen. In nauwe samenwerking met opdrachtgever en architect, ontwikkelen wij een totaalconcept voor de inrichting. Tekeningen en realistische driedimensionale presentaties geven u een goed beeld van wat u te wachten staat. Ook proefplaatsing van voorgestelde producten is mogelijk. Door het aanvragen en vergelijken van offertes zorgen wij tenslotte voor een zo gunstig mogelijke prijsstelling van uw project.


Bij de realisering van omvangrijke projecten maken wij gebruik van specialistische partijen uit ons netwerk. NEW-CONCEPT blijft echter te allen tijde uw aanspreekpunt.

 

NEW-CONCEPT, projectinrichting 

home

visie   


© 2013  New-Concept B.V. - Alle rechten voorbehouden