Projectinrichting voor kantoren

New-Concept Werkgebieden Kantoren Bureaustoelen Maatwerkoplossingen

Werkt u in een inspirerende omgeving? Of zou u uw kantoor juist als het tegenovergestelde bestempelen en wilt u hier graag verandering in brengen? NEW-CONCEPT staat voor u klaar met advies en begeleiding op het gebied van projectinrichting op kantoor. Wij helpen u graag met de totale inrichting van uw werkomgeving, waarbij uw visie en mening centraal staan!

Zo gaan wij te werk

Samen met u inventariseren we wat uw wensen en behoeften zijn met betrekking tot de inrichting van uw kantoor. Op basis hiervan ontwikkelen we een totaalconcept voor uw kantoor. Hierbij houden we ook rekening met eventuele toekomstige ontwikkelingen, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Wij willen u een zo goed mogelijk beeld geven van het eindresultaat en van wat u te wachten staat. Daarom geven wij driedimensionale presentaties en delen we ook onze tekeningen met u. In overleg is het zelfs mogelijk om bepaalde producten alvast op proef te laten plaatsen. Op die manier kunt u kijken of uw eerdere ideeën overeenkomen met de werkelijkheid. Ideaal!

Kwalitatief en innovatief

Kantoren zijn het bekendste werkterrein van NEW-CONCEPT. Onze jarenlange ervaring garandeert kwalitatieve en innovatieve maatwerkoplossingen, passend binnen uw budget. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op! Vul ons contactformulier in of stuur een mail naar info@new-concept.nl. Wij zijn uiteraard ook telefonisch bereikbaar op het nummer: 073 – 850 5601.