Projectinrichting voor scholen

New-Concept Werkgebieden Scholen Onderwijs Leeromgeving Bureaustoelen

De dynamische en veranderende leeromgeving van scholen vraagt om flexibele ontwerpoplossingen. De inrichtingsoplossingen van NEW-CONCEPT bieden hiervoor de oplossing. NEW-CONCEPT is namelijk dé specialist in het inrichten van kantoren en werkplekken in scholen en onderwijsinstellingen. Wij denken graag met u mee over het interieur en het gebruik van schoolmeubilair binnen elke soort onderwijsinstelling. Schoolmeubelen worden dagelijks intensief gebruikt. Daarom is het belangrijk dat leerlingen, studenten en docenten prettig kunnen werken.

Uw wensen staan centraal

Op basis van uw wensen en behoeften stellen we een plan op en gaan we voor u aan de slag. Uiteraard starten we met een ontwerp voor de projectinrichting van uw onderwijsinstelling. Zijn alle partijen tevreden met het ontwerp, dan gaan we aan de slag met de planning en inrichting.

Bent u nog niet zeker van uw zaak? Bij NEW-CONCEPT is het mogelijk om voorstelde producten op proef te laten plaatsen. Zo kunt u kijken of de ideeën die in uw hoofd zijn ontstaan, overeenkomen met de werkelijkheid. Ideaal!

Meer informatie over projectinrichting

Door het aanvragen en vergelijken van verschillende offertes, zorgen wij tenslotte voor een zo gunstig mogelijke  prijsstelling van uw product. Wilt u graag meer informatie over projectinrichting in het onderwijs? Wij informeren u graag over de mogelijkheden! Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord.