Een inspirerende werkomgeving in de zorg

New-Concept Werkgebieden Zorg Gezondheidszorg Bureaustoelen

NEW-CONCEPT biedt innoverende totaalconcepten voor verschillende sectoren, waaronder de zorg. Waar vernieuwingen in de zorgomgeving vaak niet goed doordacht zijn, proberen wij de wensen van de direct betrokkenen goed te inventariseren. We gebruiken hierbij ook de kennis van specialisten, zodat er een inspirerende werkomgevig in de zorg gerealiseerd kan worden. Het is immers belangrijk dat mensen zich lekker in hun vel voelen in hun werkomgeving!

Projectinrichting in de zorg

Ook bij de projectinrichting van zorginstellingen is het belangrijk om rekening te houden met de mensen die de ruimte uiteindelijk gebruiken. NEW-CONCEPT schenkt daarbij aandacht aan cliënten, medewerkers en gasten. We willen een fijne, praktische en veilige ruimte creëren die voor iedereen aangenaam is om in te werken. Specialistische kennis en ervaring resulteren uiteindelijk in een divers en praktijkgericht aanbod. Samen met u kijken we naar de specifieke ruimte, het beschikbare budget en uiteraard uw wensen en behoeftes.

Contact opnemen

Wilt u graag meer informatie over projectinrichting in de zorg en wat wij daarin voor u zouden kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt een mail sturen naar info@new-concept.nl of bellen naar 073 – 850 5601. Wij helpen u graag verder!