Projectinrichting overheidsinstellingen

New-Concept Werkgebieden Overheid Werkomgeving Bureaustoelen

Of het nu een gemeentehuis of school betreft: wij adviseren en helpen verschillende instanties om een efficiënte en prettige werksfeer te creëren. Zo ook voor overheidsinstellingen! Daadkrachtig overheidsbeleid vraagt immers om een inspirerende werkomgeving. NEW-CONCEPT draagt hier graag een steentje aan bij.

Een effectieve en efficiënte werkomgeving

Is uw bedrijf toe aan een nieuwe inrichting of wilt u de manier van werken aanpakken binnen uw bedrijf? Wij helpen en adviseren u hier graag bij. Tevreden werknemers, die in een fijne en inspirerende omgeving kunnen werken, zijn immers een stuk productiever. Een win-win situatie dus!

De projectinrichting bij overheidsinstellingen vraagt om een dynamische aanpak. De verschillende ruimtes en faciliteiten moeten immers goed bereikbaar zijn, ook voor mensen met een beperking. Wij denken hierin graag met u mee.

Vraag gratis proefplaatsing aan

NEW-CONCEPT biedt vernieuwende oplossingen, waarin werknemers altijd centraal staan. We werken onder andere met duurzaam, klimaatneutrale geproduceerde producten en materialen. Bent u niet helemaal zeker of uw ideeën in werkelijkheid net zo goed werken als dat u in gedachte had? Geen probleem! Bij NEW-CONCEPT is proefplaatsing van de voorgestelde producten mogelijk. Zo kunt u ervaren hoe het geheel er in werkelijkheid uit komt te zien.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u graag weten hoe wij u kunnen ondersteunen of wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt een mail sturen naar info@new-concept.nl of bellen naar 073 – 850 5601.